Новини

Херсонські організації та фонди об’єднуються, щоб допомагати

Вітаємо вас,  дорогі наші друзі та партнери!

Важливу роботу та великі справи  здійснює в нашому місті Єдиний антикризовий штаб області. Вони продовжують поєднувати між собою ресурси все більшої кількості  людей та організацій через спільну працю та допомогу незахищеним верствам населення. 
За участі Департаменту розвитку сільського господарства  та зрошення Херсонської обласної державної  адміністрації та Агентства США з міжнародного розвитку USAID, Обласний Єдиний антикризовий штаб наприкінці грудня  зібрав та передав велику кількість якісних багаторазових масок  командам волонтерів громадської організації “ Спілка осіб з інвалідністю “Рідна Земля”, організації “А що зробив ти”, благодійному фонду «Берегиня», волонтерам та Обласній службі у справах дітей.

Як ви розумієте кожна організація охоплює окрему категорію людей, які потребують допомоги. Так, щоб більшість з тих, хто потребує в цей час особливої підтримки та уваги, отримали маску, яка їх захистить та продукти, які хоч трішки їх порадують і допоможуть зрозуміти, що є ті, кому вони не байдужі.

Нам передали 780 масок багаторазового використання та продуктові набори.

Спільними зусиллями, залучаючи також і волонтерів фонду “Мій Дім” ,  напередодні новорічних свят, ми відвідали десятки родин. Вітали їх зі святами та передавали “гостинці”.
Майже всі із 67 продуктових наборів вже розвезли в сім’ї в СЖО, які проживають на території Херсону.
В Херсонській області продовжується робота щодо  запобігання спалаху пандемії і ми бачимо, що в цей нелегкий час,  Бог з нами.
Ми не знаємо, коли настане кінець цій напасті.

Але, закликаємо всіх робити те, що можете, з тим, що маєте, там де ви є!! Так говорив Теодор Рузвельт.

Гарного всім дня!

З Різдвом Христовим та з Новим роком! 

Поділитись:
0 Коментарів

Залиште коментар